Projekty řešené v roce 2022
Zveřejnil: Natálie Pečenková v kategorii Projekty
Pořadí | Kód | Název projektu | Poskytovatel | Název hlavního příjemce | Začátek | Konec | Řešitel za VÚPP |
1 | QK1910264 | Potraviny s vysokým obsahem sulforafanu | NAZV | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2019 | 2022 | Houška |
2 | QK1910103 | České bylinky pro nové potraviny podporující zdraví populace | NAZV | Výzkumný ústav rostlinné výroby, v. v. i. | 2019 | 2023 | Houška |
3 | TH04010014 | Potraviny bez konzervantů | TAČR | Výzkumný ústav rostlinné výroby, v. v. i. | 2019 | 2022 | Houška |
4 | QK1910231 | Nové přístupy k průkazu falšování rybího masa pomocí genomové DNA | NAZV | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2019 | 2023 | Čermáková |
5 | QK1910351 | Divoká a domácí prasata jako zdroj probiotických kultur a vliv technologických postupů přípravy a skladby synbiotického krmiva na jeho efektivitu a funkčnost | NAZV | Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v.v.i. | 2019 | 2023 | Pechar |
6 | LM2018100 | Metrofood-CZ, Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice | MŠMT | Česká zemědělská univerzita v Praze | 2019 | 2022 | Šmídová |
7 | GA 817683 | FOX | Horizon 2020 – the Framework Programme for Research and Innovation (2014-2020) | Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V | 2019 | 2023 | Houška |
8 | FV40120 | Biotechnologická produkce biologicky aktivních látek pro potravinářské a lékařské užití | MPO | C2P s.r.o. | 2019 | 2022 | Urban |
9 | 17/005/1611b/452/000112 | BIOFERM-Nové příležitosti inovovaných technologií fermentace v oblasti výroby zdravých potravin | SZIF | LifeTree s.r.o. | 2019 | 2022 | Landfeld |
10 | FW01010347 | Smart potraviny s biočipovou kontrolou | TAČR | ESSENCE LINE, s.r.o. | 2020 | 2023 | Urban |
11 | H2020-INFRADEV-2019-2, NO. 871083 | METROFOOD-PP – METROFOOD-RI Preparatory Phase Project | EK, H2020 | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2020 | 2022 | Šmídová |
12 | NU20-08-00208 | Nové vaskularizované konstrukty na bázi kmenových buněk pro inženýrství měkkých a tvrdých tkání | MZČR | Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i. | 2020 | 2023 | Beran |
13 | 21-07851S | Studium metod modifikace mechanických vlastností a struktury kolagenní hmoty | GAČR | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2021 | 2023 | Houška |
Štítky
Zanechat komentář