Veselé Velikonoce plné jarní pohody,lásky a dobré nálady.
Všem našim kolegyním, kolegům, spolupracovníkům minulým i současným přejeme jenom to nejlepší do nového roku, hlavně hodně zdraví, štěstí, lásky…
V rámci Týdne AV ČR proběhly u nás 1. a 2. 11. 2022 DOD. Bylo to opravdu parádní! První den…
Zajímáte se o vědu? Přemýšlíte, čím se věda momentálně zabývá? Co se děje v Akademii věd? Máme pro Vás řešení.…
Zajímají Vás zdravé a bezpečné potraviny? Zajímáte se o to, co jíte? Jste na správném místě! Spolek pro zdravou výživu…
Dne 19. 5. 2022 se uskuteční konference METROFOOD. Na konferenci se sejde široká paleta vědeckých i nevědeckých pracovníků, kteří se…
Jak už nadpis vypovídá, Čechům se do konzumace moc nechce. Dle Českého statistického úřadu jsme spotřebovali za rok 2021 3,6…
Dne 25. 1. 2022 proběhl v Klubu techniků na Novotného lávce "Potravinářský úterek". Odpolednem provázel Ing. Milan Houška, CSc. jako…
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., Vysoká škola chemicko- technologická v Praze, Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy a společnost BidFood pořádají workshop…
Výroba potravin nemusí probíhat pouze ve velké továrně mimo město, ale třeba i v těsné blízkosti vašeho domova. Chtěli byste…
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i (VÚPP) se opět účastnil populární akce společnosti STOB (Stob Obezitě) Den zdraví, která proběhla 23.…