LI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Veselé Velikonoce

Veselé Velikonoce plné jarní pohody,lásky a dobré nálady.

PF 2023

Všem našim kolegyním, kolegům, spolupracovníkům minulým i současným přejeme jenom to nejlepší do nového roku, hlavně hodně zdraví, štěstí, lásky…

Dny otevřených dveří ve VÚPP, v.v.i.

V rámci Týdne AV ČR proběhly u nás 1. a 2. 11. 2022 DOD. Bylo to opravdu parádní! První den…

Týden Akademie věd ČR 2022

Zajímáte se o vědu? Přemýšlíte, čím se věda momentálně zabývá? Co se děje v Akademii věd? Máme pro Vás řešení.…

Konference 2022

Zajímají Vás zdravé a bezpečné potraviny? Zajímáte se o to, co jíte? Jste na správném místě! Spolek pro zdravou výživu…

METROFOOD-PP Final Conference – Boosting Research and Joint Cooperation: an Agrifood System Snapshot (19 May 2022)

Dne 19. 5. 2022 se uskuteční konference METROFOOD. Na konferenci se sejde široká paleta vědeckých i nevědeckých pracovníků, kteří se…

Jíte dostatek luštěnin?

Jak už nadpis vypovídá, Čechům se do konzumace moc nechce. Dle Českého statistického úřadu jsme spotřebovali za rok 2021 3,6…

Potravinářský úterek 25. 1. 2022

Dne 25. 1. 2022 proběhl v Klubu techniků na Novotného lávce "Potravinářský úterek". Odpolednem provázel Ing. Milan Houška, CSc. jako…

Pozvánka na workshop Metody odhalování falšování ryb

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., Vysoká škola chemicko- technologická v Praze, Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy a společnost BidFood pořádají workshop…

VÚPP je zapojen do projektu FOX

Výroba potravin nemusí probíhat pouze ve velké továrně mimo město, ale třeba i v těsné blízkosti vašeho domova. Chtěli byste…

Den zdraví se STOBem 2021

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i (VÚPP) se opět účastnil populární akce společnosti STOB (Stob Obezitě) Den zdraví, která proběhla 23.…