Projekty řešené v roce 2018
Zveřejnil: Administrátor v kategorii Projekty
Pořadí | Kód | Název projektu | Poskytovatel | Název hlavního příjemce | Začátek | Konec | Řešitel za VUPP | Dotace pro VUPP (tis. Kč) | Celkové náklady projektu (tis. Kč) |
1 | QJ1510160 | Nové technologie získávání biologicky aktivních látek z léčivých a aromatických rostlin jako zdrojů účinných látek botanických pesticidů a potravinových doplňků | MZE | Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. | 2015 | 2018 | Houška | 1 874,00 | 14 079,00 |
2 | QJ1610202 | Vývoj nových plodin s cílem produkce potravinářských výrobků s vyšší výživovou hodnotou | MZE | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie | 2016 | 2018 | Houška | 821,00 | 7 207,00 |
3 | QJ1610324 | Studium tradičních a nových zemědělských plodin jako zdrojů antioxidantů a dalších zdraví prospěšných látek a jejich využití při výrobě potravin. | MZE | Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích / Zemědělská fakulta | 2016 | 2018 | Laknerová | 1 238,00 | 9 489,00 |
4 | TH02010345 | Sušení sprejovou nebulizací – nová cesta k uchování vlastností nutraceutik | TACR | C2P s.r.o. | 2017 | 2020 | Drahorád | 1 720,00 | 7 368,00 |
5 | Rámcová smlouva o spolupráci | Zapojení se do vybraných grantových projektů EU (např. ERASMUS+) | INSTITUT INPRO, a.s. | Mersin University Turecko | 2017 | 2020 | Urban | 551,00 | 1 002,00 |
6 | CZ02.2.69/0.0/0.0/16_014/0000625 | Zřízení centra transferu technologií v rámci VÚPP, v.v.i. | MŠMT | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2017 | 2021 | Trnka | 11 899,00 | 12 526,00 |
7 | 17-31765A | Potenciál xantohumolu a beta hořkých kyselin pro léčbu nozokomálních infekcí | Mzdrav | Univerzita obrany | 2017 | 2020 | Houška | 2 528,00 | 11 225,00 |
8 | TH02011019 | Využití biologického pesticidu pro ochranu plodin při skladování | TACR | BIOPREPARÁTY, spol. s r.o. | 2016 | 2020 | Landfeld | 2 000,00 | 3 666,00 |
9 | TH03020466 | Inovované zařízení a technologie pro průmyslovou výrobu nanovláken vyfukováním z roztoků | TACR | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2017 | 2021 | Beran | 4 890,00 | 14 040,00 |
10 | TH03010019 | Vývoj bezlepkového pečiva s vysokou nutriční hodnotou využitím nových technologických postupů a netradičních potravinářských surovin a posouzení zdravotních rizik | TACR | PERNÍK, s.r.o. | 2017 | 2021 | Beran | 2 240,00 | 22 429,00 |
Štítky
Zanechat komentář