Projekty řešené v roce 2017
Zveřejnil: Administrátor v kategorii Projekty
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. (VÚPP) – běžící projekty | |||||||||
Pořadí | Kód | Název projektu | Poskytovatel | Název hlavního příjemce | Začátek | Konec | Řešitel za VUPP | Dotace pro VUPP (tis. Kč) | celkové náklady vč. spoluúčasti (tis. Kč) |
1 | QJ1310219 | Pšenice se specifickým složením a vlastnostmi škrobu pro potravinářské a průmyslové účely | MZE | Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. | 2013 | 2017 | Winterová/Rysová | ||
2 | QJ1510160 | Nové technologie získávání biologicky aktivních látek z léčivých a aromatických rostlin jako zdrojů účinných látek botanických pesticidů a potravinových doplňků | MZE | Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. | 2015 | 2018 | Houška | ||
3 | QJ1610202 | Vývoj nových plodin s cílem produkce potravinářských výrobků s vyšší výživovou hodnotou | MZE | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie | 2016 | 2018 | Houška | ||
4 | QJ1610324 | Studium tradičních a nových zemědělských plodin jako zdrojů antioxidantů a dalších zdraví prospěšných látek a jejich využití při výrobě potravin. | MZE | Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích / Zemědělská fakulta | 2016 | 2018 | Laknerová | ||
5 | TA04010762 | Zlepšení kvality bezlepkového pečiva novými zdroji proteinů | TACR | PERNÍK s.r.o. | 2014 | 2017 | Drahorád | ||
6 | TH01020905 | Progresivní nanotechnologie pro potravinářské a medicínské aplikace. | TACR | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2015 | 2017 | Beran | ||
7 | QJ1210093 | Protokol poloprovozního ověření výroby sušeného extraktu konopného semene, fortifikovaného kurkuminem a enkapsulovanými probiotickými bakteriemi – licenční smlouva | VÚPP, v.v.i. | C2P s.r.o. ( nabyvatel licence) | 2017 | 2022 | Beran | ||
8 | TH02010345 | Sušení sprejovou nebulizací – nová cesta k uchování vlastností nutraceutik | TACR | C2P s.r.o. | 2017 | 2020 | Beran | ||
9 | Rámcová smlouva o spolupráci | Zapojení se do vybraných grantových projektů EU (např. ERASMUS+) | INSTITUT INPRO, a.s. | Mersin University Turecko | 2017 | 2020 | Urban | ||
10 | CZ02.2.69/0.0/0.0/16_014/0000625 | Zřízení centra transferu technologií v rámci VÚPP, v.v.i. | MŠMT | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2017 | 2021 | Trnka | ||
11 | 861-2016-14151 | Současné trendy výzkumu a výroby potravin pro skupiny obyvatel se zvláštnímy požadavky na výživu | MZE | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2016 | 2017 | Skřivan | ||
12 | 17-31765A | Potenciál xantohumolu a beta hořkých kyselin pro léčbu nozokomálních infekcí | Mzdrav | Univerzita obrany | 2017 | 2020 | Houška | 2528 | 2810 |
Štítky
Zanechat komentář