
Nové technologie zpracování a skladování potravin
Zveřejnil: Helena Kavanová v kategorii Nezařazené
Ve středu 4.10.2017 proběhne na půdě Střední technické školy v Mostě a v Českém vinařství Chrámce již čtvrtý z řady seminářů na téma nové technologie zpracování a skladování potravin z Programu rozvoje venkova. V rámci této akce se dozvíte například nejnovější informace o zpracování potravin vysokým tlakem, šetrném zpracování obilovin, HACCP a mikrobiálním nebezpečí, možnostech podpory inovací z evropských fondů apod. Veškeré dotazy můžete zasílat předem na níže uvedenou mailovou adresu. Akce je určena pro zástupce zemědělských a potravinářských firem. Přihlásit se můžete na adrese: helena.kavanova@vupp.cz nebo na telefonním čísle 737 287 024 nebo je možné se registrovat ZDE
Štítky
Zanechat komentář