Nové technologie zpracování a skladování potravin

Ve středu 4.10.2017 proběhne na půdě Střední technické školy v Mostě a v Českém vinařství Chrámce  již čtvrtý z řady seminářů na téma nové technologie zpracování a skladování potravin z Programu rozvoje venkova. V rámci této akce se dozvíte například nejnovější informace o zpracování potravin vysokým tlakem,  šetrném zpracování obilovin, HACCP a mikrobiálním nebezpečí, možnostech podpory inovací z evropských fondů apod.  Veškeré dotazy můžete zasílat předem na níže uvedenou mailovou adresu.  Akce je určena pro zástupce zemědělských a potravinářských firem. Přihlásit se můžete na adrese: helena.kavanova@vupp.cz nebo na telefonním čísle 737 287 024 nebo je možné se registrovat ZDE

 

thumbnail of Pozvanka_seminar_4_10

Zanechat komentář

Doplňte správnou číslici do následující rovnice: *