na vzdělávací semináře, který pořádá Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. v rámci projektu Programu rozvoje venkova, reg. č. 16/002/01210/120/000009
Pozvánka
„Nové technologie zpracování a skladování potravin“
Vážená paní, vážený pane
ráda bych Vás pozvala na semináře pro potravinářské a zemědělské podniky, které se budou konat v roce 2017 na 6 místech celé České republiky.
Akce se koná v následujících termínech:
1. 3. 2017 | TECHNOPARK KRALUPY | Kralupy nad Vltavou |
22. 3. 2017 | JIHOČESKÁ UNIVERZITA | České Budějovice |
12. 4. 2017 | VINAŘSTVÍ CHRÁMCE | Chrámce (Most) |
3. 5. 2017 | VÝZKUMNÝ ÚSTAV PÍCNINÁŘSKÝ | Troubsko |
18. 10. 2017 | UNIVERZITA TOMÁŠ BATI | Zlín |
15. 11. 2017 | VÝZKUMNÝ ÚSTAV BRAMBORÁŘSKÝ | Havlíčkův Brod |
Program:
9.00 – 9.30 | registrace, občerstvení | |
9.30 – 12.30 | dopolední blok přednášek | |
9.30 – 12.30 | oběd | |
13.30 – 16.30 | odpolední blok přednášek, diskuse | |
16.30 – 17.30 | exkurze |
Na semináři vystoupí: Ing. Pavel Skřivan, CSc., RNDr. Vladimír Erban, CSc., Ing. Milan Houška, CSc, Ing. Jiří Trnka a další.
Témata jednotlivých přednášek se budou týkat nových technologií ve výrobě a skladování, možností spolupráce s výzkumem, možností spolupráce v rámci dotačních titulů, aj. Rádi bychom připravili témata na míru zúčastněným podnikům. Napište nám prosím, o jaká témata máte zájem, event. konkrétní otázky.
Program se na každém semináři bude opakovat, vyberte si proto místo, které je Vám nejblíže. Každý seminář je kapacitně omezen. Prosím kontaktujte mě, v případě svého zájmu, co nejdříve.
Registrujte se prosím pomocí tlačítka níže.
VÝUKOVÉ MATERIÁLY A OBČERSTVENÍ ZDARMA.
Kontaktní údaje: Mgr. Helena Kavanová, Centrum transferu technologií VÚPP, v.v.i., tel.: + 420 296 792 343, mb.: + 420 737 287 024, helena.kavanova@vupp.cz, https://www.vupp.cz/
Na nejbližší seminář se prosím registrujte pomocí tlačítka níže.
ZAREGISTRUJTE SE

Program
vzdělávacího semináře, který pořádá Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. v rámci projektu Programu rozvoje venkova, reg. č. 16/002/01210/120/000009 dne 1. 3. 2017 v Technoparku Kralupy nad Vltavou.
„Nové technologie zpracování a skladování potravin“
8.45 – 9.00 | Zahájení, organizační informace |
9.00 – 9.30 | Představení VUPP, představení Technoparku Kralupy |
9.30 – 10.30 | Šetrné postupy skladování a zpracování obilovin pro lidskou výživu – Ing. Pavel Skřivan, CSc. |
10.30 – 11.30 | HACCP a mikrobiální nebezpečí – RNDr. Vladimír Erban, CSc. |
11.30 – 12.30 | Hygiena v nových podmínkách státního dozoru s cílem minimalizace rizik v provozovnách společného stravování – RNDr. Vladimír Erban, CSc. |
12.30 – 13.15 | Oběd |
13.15 – 14.15 | Moderní způsoby zpracování potravin I. – Ing. Milan Houška, CSc. |
14.15 – 15.15 | Moderní způsoby zpracování potravin II. – Ing. Milan Houška, CSc. |
15.15 – 16.00 | Podpora inovací a spolupráce s výzkumnými organizacemi z evropských fondů – Ing. Jiří Trnka |
16.00 – 16.30 | Diskuse |
16.30 – 17.30 | Exkurze |
Fotografie ze semináře


Program
vzdělávacího semináře, který pořádá Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. v rámci projektu Programu rozvoje venkova, reg. č. 16/002/01210/120/000009 dne 22.3.2017 na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích.
„Nové technologie zpracování a skladování potravin“
8.30 – 8.45 | Zahájení, organizační informace |
8.45 – 9.15 | Představení VUPP, představení ZF JU |
9.15 – 10.00 | Představení a ochutnávka nápoje na bázi piva ze smrkových suků – Ing. Milan Houška, CSc. |
10.00 – 11.00 | Moderní způsoby zpracování potravin I. – Ing. Milan Houška, CSc. |
11.00 – 11.15 | Přestávka, občerstvení |
11.15 – 12.15 | Moderní způsoby zpracování potravin II. – prof. Ing. Jan Tříska, CSc. |
12.15 – 13.00 | Oběd |
13.00 – 13.45 | HACCP a mikrobiální nebezpečí – RNDr. Vladimír Erban, CSc |
13.45 – 14.30 | Hygiena stravování – RNDr. Vladimír Erban, CSc. |
14.30 – 15.30 | Šetrné postupy skladování a zpracování obilovin pro lidskou výživu – Ing. Pavel Skřivan, CSc. |
15.30 – 16.00 | Podpora inovací a spolupráce s výzkumnými organizacemi z evropských fondů – Ing. Jiří Trnka |
16.00 – 16.30 | Diskuze |
16.30 – 17.30 | Exkurze |
Kontaktní údaje: Mgr. Helena Kavanová, Centrum transferu technologií VÚPP, v.v.i., tel.: + 420 296 792 272, mb.: + 420 737 287 024, helena.kavanova@vupp.cz, https://www.vupp.cz/
Fotografie ze semináře
Prohlídněte si pozvánku v PDF
ZOBRAZITChtěli byste se zúčastnit?
ZAREGISTRUJTE SE

Nové technologie zpracování a skladování potravin – změna termínu
3. seminář na téma Nové technologie zpracování a skladování potravin z Programu rozvoje venkova, který se měl uskutečnit ve středu 12.4.2017 ve Vinařství Chrámce u Mostu se z technických důvodů přesouvá na středu 4.10.2017. O konkrétním programu Vás budeme informovat na začátku září 2017. Pokud nechcete tak dlouho čekat je možné využít termín 3.5.2017, kdy seminář pořádáme ve Výzkumném ústavu pícninářském v Troubsku u Brna.
Další informace najdete na: https://www.vupp.cz/cs/cyklus-seminaru/


Program
vzdělávacího semináře pro potravinářské a zemědělské podniky, který pořádá Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. v rámci projektu Programu rozvoje venkova, reg. č. 16/002/01210/120/000009 dne 3. 5. 2017 v Troubsku u Brna.
„Nové technologie zpracování a skladování potravin“
8.30 – 8.45 | Registrace, občerstvení |
8.45 – 9.15 |
Zahájení, organizační informace, představení VUPP, představení VUPT,
představení Regionální agrární komory Jihomoravského kraje a regionálních potravinářských soutěží |
9.15 – 9.30 |
Představení a ochutnávka speciálního druhu ječného chleba, vyvinutého v rámci projektu MZe koordinovaného VUPP –
RNDr. Vladimír Erban, CSc. |
9.30 – 10.30 |
HACCP a mikrobiální nebezpečí – RNDr. Vladimír Erban, CSc.
|
10.30 – 12.00 |
Šetrné postupy skladování a zpracování obilovin pro lidskou výživu – Ing. Pavel Skřivan, CSc.
|
12.00 – 12.45 | Oběd |
12.45 – 13.45 |
Exkurze – laboratorní chov čmeláků, pícninářská zahrádka
|
13.45 – 14.45 |
Hygiena v nových podmínkách státního dozoru s cílem minimalizace rizik v provozovnách společného stravování –
RNDr. Vladimír Erban, CSc. |
14.45 – 16.45 |
Moderní způsoby zpracování potravin I., II. – Ing. Milan Houška, CSc.
|
16.45 – 17.45 |
Podpora inovací a spolupráce s výzkumnými organizacemi z evropských fondů a diskuse – Ing. Jiří Trnka
|


Program
vzdělávacího semináře, které pořádá Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. v rámci projektu Programu rozvoje venkova, reg. č. 16/002/01210/120/000009 dne 4. 10. 2017 v zasedací místnosti Střední školy technické Most, Dělnická 21, 434 01 Most a v Českém Vinařství Chrámce.
„Nové technologie zpracování a skladování potravin“
8.30 – 9.00 | Registrace, občerstvení |
9.00 – 9.30 | |
9.30 – 10.30 |
|
10.30 – 11.30 | |
11.30 – 12.30 | Moderní způsoby zpracování potravin II. – Ing. Milan Houška CSc. |
12.30 – 13.30 | Oběd |
13.30 – 14.30 |
HACCP a mikrobiální nebezpečí – Mgr. Helena Šediváková, RNDr. Petr Šedivák
|
14.30 – 15.30 |
Hygiena v nových podmínkách státního dozoru s cílem minimalizace rizik v
provozovnách společného stravování – Mgr. Helena Šediváková, RNDr. Petr Šedivák
|
15.30 – 16.00 |
fondů – Ing. Jiří Trnka
|
16.00 – 16.30 |
|
16.30 – 17.30 |
Exkurze do Českého vinařství Chrámce, degustace vín |
Prohlídněte si pozvánku v PDF
ZOBRAZITChtěli byste se zúčastnit?
ZAREGISTRUJTE SE

Program
vzdělávacího semináře, které pořádá Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. v rámci projektu Programu rozvoje venkova, reg. č. 16/002/01210/120/000009 ve středu 18. 10. 2017 8.30 – 17.30 h Univerzita Tomáš Bati ve Zlíně Centrum polymerních systémů třída Tomáše Bati 5678, 760 01 Zlín.
„Nové technologie zpracování a skladování potravin“
8.30 – 9.00 | Registrace, občerstvení |
9.00 – 9.15 | |
9.15 – 10.00 |
– RNDr. Vladimír Erban, CSc. |
10.00 – 11.00 | HACCP a mikrobiální nebezpečí – RNDr. Vladimír Erban, CSc. |
11.00 – 11.15 | Přestávka, občerstvení |
12.15- 13.00 | Oběd |
13.00 – 14.00 | Hygiena v nových podmínkách státního dozoru s cílem minimalizace rizik v provozovnách společného stravování – RNDr. Vladimír Erban, CSc. |
14.00 – 16.00 |
Moderní způsoby zpracování potravin I., II. – Ing. Milan Houška, CSc.
|
16.00 – 16.30 |
fondů a diskuse – Ing. Jiří Trnka
|
16.30 – 17.30 |
Exkurze – Centrum polymerních systémů |
Prohlídněte si pozvánku v PDF
ZOBRAZITChtěli byste se zúčastnit?
ZAREGISTRUJTE SE

Program
vzdělávacího semináře, které pořádá Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. v rámci projektu Programu rozvoje venkova, reg. č. 16/002/01210/120/000009 dne 15. 11. 2017 v zasedací místnosti Výzkumného ústavu bramborářského Havlíčkův Brod, Dobrovského 2366, 580 01 Havlíčkův Brod.
„Nové technologie zpracování a skladování potravin“
8.30 – 9.00 | Registrace, občerstvení |
9.00 – 9.15 | |
9.15 – 10.15 |
|
10.15 – 11.15 |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti – Ing. Lucie Dohnalová
|
11.15 – 12.15 | Moderní způsoby zpracování obilovin, pšenice v lidské výživě – Ing. Dana Gabrovská, Ph.D. |
12.15- 13.15 | Exkurze – Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod – RNDr. Jiří Ptáček |
13.15 – 14.15 | Oběd |
14.15 – 14.45 |
|
14.45 – 16.45 |
|
16.45 – 17.45 |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti – Ing. Lucie Dohnalová |
17.45 – 18.00 |
Diskuse |

