
NOVÉ TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ A SKLADOVÁNÍ POTRAVIN
Zveřejnil: Helena Kavanová v kategorii Aktuality
Ve středu 15.11.2017 proběhne na půdě VÝZKUMNÉHO ÚSTAVU BRAMBORÁŘSKÉHO v Havlíčkově Brodě již poslední (šestý) z řady seminářů na téma nové technologie zpracování a skladování potravin z Programu rozvoje venkova. V rámci této akce se dozvíte například nejnovější informace o zpracování potravin vysokým tlakem, šetrném zpracování obilovin, HACCP – management kvality a bezpečnosti, možnostech podpory inovací z evropských fondů apod. Veškeré dotazy můžete zasílat předem na níže uvedenou mailovou adresu. Akce je určena pro zástupce zemědělských a potravinářských firem. Přihlásit se můžete na adrese: helena.kavanova@vupp.cz nebo na telefonním čísle 737 287 024.
8.30 – 9.00 | Registrace, občerstvení |
9.00 – 9.15 | |
9.15 – 10.00 |
|
10.00 – 10.30 |
Představení a ochutnávka speciálního druhu ječného chleba, vyvinutého v rámci projektu MZe koordinovaného VUPP
|
10.30 – 11.30 | Moderní postupy zpracování obilovin – Ing. Jana Rysová |
11.30- 12.00 | Analytické rozbory potravinářských surovin a výrobků – Ing. Jana Rysová |
12.00 – 13.00 | Exkurze – Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod – RNDr. Jiří Ptáček |
13.00 – 14.00 |
|
14.00 – 15.00 |
|
15.00 – 17.00 |
Moderní způsoby zpracování potravin I., II. – Ing. Milan Houška, CSc. |
17.00 – 17.30 |
Diskuse |
Štítky
Zanechat komentář