
Program semináře – 22.3.2017 Jihočeská univerzita, České Budějovice
Zveřejnil: Administrátor v kategorii Aktuality
Program
vzdělávacího semináře, které pořádá Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. v rámci projektu Programu rozvoje venkova, reg. č. 16/002/01210/120/000009 dne 22.3.2017 na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích.
„Nové technologie zpracování a skladování potravin“
8.30 – 9.00 | Registrace, občerstvení |
9.00 – 9.15 | Zahájení, představení ústavu, organizační informace |
9.15 – 10.00 | Představení a ochutnávka nápoje na bázi piva ze smrkových suků – Ing. Milan Houška, CSc. |
10.00 – 11.00 | Moderní způsoby zpracování potravin I. – Ing. Milan Houška, CSc. |
11.00 – 11.15 | Přestávka, občerstvení |
11.15 – 12.15 | Moderní způsoby zpracování potravin II. – prof. Ing. Jan Tříska, CSc. |
12.15 – 13.00 | Oběd |
13.00 – 13.45 | HACCP a mikrobiální nebezpečí – RNDr. Vladimír Erban, CSc |
13.45 – 14.30 | Mikrobiologie vody – RNDr. Vladimír Erban, CSc. |
14.30 – 15.30 | Šetrné postupy skladování a zpracování obilovin pro lidskou výživu – Ing. Pavel Skřivan, CSc. |
15.30 – 16.00 | Podpora inovací a spolupráce s výzkumnými organizacemi z evropských fondů – Ing. Jiří Trnka |
16.00 – 16.30 | Diskuze |
16.30 – 17.30 | Exkurze |
Kontaktní údaje: Mgr. Helena Kavanová, Centrum transferu technologií VÚPP, v.v.i., tel.: + 420 296 792 272, mb.: + 420 737 287 024, helena.kavanova@vupp.cz, https://www.vupp.cz/
Štítky
Zanechat komentář