
Program semináře – 1.3.2017 Technopark Kralupy
Program
vzdělávacího semináře, které pořádá Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. v rámci projektu Programu rozvoje venkova, reg. č. 16/002/01210/120/000009 dne 1. 3. 2017 v Technoparku Kralupy nad Vltavou.
„Nové technologie zpracování a skladování potravin“
9.00 – 9.30 Registrace, občerstvení
9.30 – 9.40 Zahájení, organizační informace
9.40 – 10.40 Šetrné postupy skladování a zpracování obilovin pro lidskou výživu – Ing. Pavel Skřivan, CSc.
10.45 – 11.45 HACCP a mikrobiální nebezpečí – RNDr. Vladimír Erban, CSc.
11.50 – 12.50 Hygiena v nových podmínkách státního dozoru s cílem minimalizace rizik v provozovnách společného stravování – RNDr. Vladimír Erban, CSc.
13.00 – 13.45 Oběd
13.45 – 14.30 Moderní způsoby zpracování potravin – Ing. Milan Houška, CSc.
14.30 – 15.15 Databáze moderních technologií – Ing. Milan Houška, CSc.
15.15 – 16.00 Podpora inovací a spolupráce s výzkumnými organizacemi z evropských fondů – Ing. Jiří Trnka
16.00 – 16.30 Diskuse
16.30 – 17.30 Exkurze
Kontaktní údaje: Mgr. Helena Kavanová, Centrum transferu technologií VÚPP, v.v.i., tel.: + 420 296 792 272, mb.: + 420 737 287 024, helena.kavanova@vupp.cz, https://www.vupp.cz/
Zanechat komentář