
Nové technologie zpracování a skladování potravin
Zveřejnil: Helena Kavanová v kategorii Aktuality
Ve středu 18.10.2017 od 8.30 hodin se uskuteční v budově Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně již 5. z cyklu seminářů na téma nové technologie zpracování a skladování potravin.
Na programu je opět ochutnávka speciálního duhu ječného chleba, vyvinutého v rámci projektu MZe koordinovaného VÚPP. Na závěr programu proběhne exkurze do prostor moderního výzkumného centra.
Akce je určena zástupcům potravinářských a zemědělských firem. Na semináři vystoupí: Ing. Pavel Skřivan, CSc., RNDr. Vladimír Erban, CSc., Ing. Milan Houška, CSc, Ing. Jiří Trnka a další.
PROGRAM A OBČERSTVENÍ ZDARMA
V případě zájmu pište na helena.kavanova@vupp.cz
Štítky
Zanechat komentář