Pronájem kancelářských prostor 1000 m², Praha 10 – Hostivař

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. pronajímá část svých volných prostor v areálu na ulici Radiová v Praze 10 - Hostivaři.…

VUPP součástí evropské výzkumné infrastruktury METROFOOD

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. , Česká zemědělská univerzita v Praze a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze  jsou členy sítě…

Byliny jako náhrada soli v potravinách

Zemědělský výzkum, spol. s r. o. Troubsko pořádal tradiční konferenci s mezinárodní účastí pod názvem „Aktuální poznatky v pěstování, šlechtění,…

VÚPP se připojil k Týdnu vědy a techniky

Na začátku listopadu 2018 se Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. opět připojil k vědeckému festivalu Týden vědy a techniky a…

57. evropské setkání odborníků o využití technologie vysokého tlaku (EHPRG-2019)

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. spolupořádá v příštím roce již 57. evropské setkání odborníků a vědeckých pracovníků, kteří se zabývají…

Týden vědy a techniky ve VÚPP

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. se připojuje k listopadové akci Týden vědy a techniky! Pro studenty středních škol bude připraven…

Noc vědců 2018

V pátek 5. října 2018 od 17 do 22 hodin se v Národním zemědělském muzeu v Praze na Letné konala NOC VĚDCŮ. Výzkumný ústav…

Národní doporučení pro uvádění informací o možném a nezáměrném výskytu látek vyvolávajících alergie

Ministerstvo zemědělství vydalo v srpnu 2018 národní doporučení k problematice označování nezáměrného výskytu stopového množství látek nebo produktů vyvolávajících alergie…

Dožínky na Letné 2018

V sobotu 8. září proběhla pod záštitou Ministerstva zemědělství akce Dožínky na Letné. Výzkumní ústav potravinářský Praha, v.v.i. se k…

CTT se představilo na Zemi živitelce

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. (VÚPP) se i v letošním roce zúčastnil populárního zemědělského veletrhu Země živitelka v Českých Budějovicích…

VÚPP je zapojen do projektu METROFOOD-RI

Dne 8. srpna 2018 se konala na České zemědělské univerzitě v Praze schůzka ohledně dalšího směřování a vývoje projektu METROFOOD v…

Tým CTT se účastní stáží na CTT Masarykovy univerzity

Centrum pro transfer technologií Masarykovy univerzity v Brně pořádá ve dnech 30. 7.- 8. 8. 2018 pro zájemce o danou…

Zahrada první republiky

V úterý 17. 7.2018 proběhla v Národním zemědělském muzeu za účasti ministra zemědělství Miroslava Tomana vernisáž výstavy Zahrada první republiky.…

Inovace? Česko by mělo odstranit překážky mezi firmami a výzkumníky

Asociace výzkumných organizací AVO zveřejnila na svém webu rozhovor s výkonným ředitelem podnikatelského institutu ELAI Lukášem Sedláčkem, který shrnuje hlavní důvody, proč…

Ing. Marian Urban na mezinárodním setkání k projektu BakeSus

Mezinárodní projekt BakeSus, kterého je Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. aktivním partnerem, se blíží do svého finále a pokračuje posledním pracovním setkáním, tentokrát…

Zástupci VÚPP se účastní konference o nových potravinách

Ve dnech 19.-20. června 2018 se koná mezinárodní konference o nových potravinách v Národní technické knihovně v Praze. Konference se…

VÚPP oslavil 60 let

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. oslavil v dubnu 2018 již 60 let od svého založení. V roce 1958 vznikl jako…

Ing. Pavel Skřivan, CSc. přednášel o výrobě bezlepkových potravin

V sobotu 2. června 2018 pořádal Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT Praha seminář Bezpečná výživa - netradiční potraviny, potraviny…

Zástupci CTT se účastní workshopu v Olomouci

Kolegové z Centra transferu technologií při VÚPP se účastní ve dnech 31. 5. - 1. 6. 2018 ve Vědeckotechnickém parku…

Vědecké sympozium ve Skalském Dvoře

Ve dnech 28.-30. května 2018 pořádá Česká společnost chemická Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin ve Skalském Dvoře.…

Luštěniny ve školních jídelnách

V úterý 22. 5. 2018 se Ing. Pavla Novotná, Mgr. Helena Kavanová a Mgr. Hana Vondráčková z Výzkumného ústavu potravinářského…

Gluten Free Prague Expo 2018

V sobotu 19. května 2018 proběhlo 13. fórum celiaků pod názvem Gluten Free Prague Expo 2018 na výstavišti PVA v…

6. národní konference transferu

Zástupci Centra transferu technologií při VÚPP se ve čtvrtek 17. května 2018 zúčastnili 6. národní konference transferu v Techmania Sience…

Nabízíme parní sterilizátor PS 405A Chirana

VÚPP, v.v.i. nabízí k odkupu Parní sterilizátor PS 405A Chirana. Předpokládaná cena: 19 600 Kč bez DPH. V případě zájmu…

Zdravá Praha 15

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i byl partnerem akce Zdravá Praha 15, která se konala 15. května 2018 na Veronském náměstí…

VÚPP na Kongresu nutričních terapeutů

Ve dnech 2. a 3. května 2018 proběhl celostátní Kongres nutričních terapeutů v Muzeu Policie ČR v Praze 2. Na…

Atomizer prezentován na konferenci BioVaria v Mnichově

Ing. Miloš Beran a Ing. Josef Drahorád se účastnili mezinárodní vědecké konference BioVaria v německém Mnichově. Představili zde formou posteru…

VÚPP pořádal konferenci Současné trendy ve speciální výživě

V rámci oslav 60. výročí založení Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. proběhla ve čtvrtek 19. dubna ve velkém sále Národního…

Mezinárodní konference o nanovědě a nanotechnologii

V japonské Osace se konala na konci března 20. Mezinárodní konference o nanovědě a nanotechnologii (ICNN 2018: 20th International Conference…

Jak využít pivovarské mláto v potravinářství

Není žádným tajemstvím, že mláto je odpadem při vaření piva. Vstupní surovinou je zrní ječmene, ze kterého se po naklíčení…

VÚPP zkoumá potraviny pomocí LC-MS/MS analýzy

Výzkumný ústav potravinářský, v.v.i. začal pro svou výzkumnou činnost v oblasti analýzy potravin využívat nový kapalinový chromatograf Agilent Infinity 1260…

12. ročník soutěže České Hlavičky

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR společně s neziskovou organizací Česká hlava Projekt, vyhlašuje již 12. ročník nejprestižnější soutěže pro…

Čeští vědci vyvinuli nový doplněk stravy z BIO zázvoru

Na českém trhu se nabízí nový doplněk stravy pod názvem Eligin. Jde o koncentrovanou formu kvalitního BIO zázvoru a vitamínu…

VÚPP má nový přístroj na měření vlastností mouky

Výzkumný ústav potravinářský, v.v.i má nový přístroj na měření vlastností mouky - Amylograf E firmy Brabender. Přístroj splňuje normu 126/1.…

Pražský voucher na inovační projekty

Na Velký pátek 30. 3. 2018 bude spuštěna 1. výzva pro podávání žádostí o podporu inovačních projektů v Praze, podávat…

Radioporadna na téma plísně v domácnosti

Ing. Lucie Dohnalová hovořila 13. března 2018 v radioporadně Českého rozhlasu Hradec Králové na téma plísně v domácnostech. Vysvětlovala posluchačům…

Ing. Lucie Dohnalová z VÚPP v pořadu Polopatě

Ing. Lucie Dohnalová byla hostem pořadu Polopatě, který měl premiéru v neděli 11. března 2018 na ČT1. Reportáž měla název…

Problémem transferu technologií je stále nízké povědomí

Jak funguje transfer poznatků a technologií na univerzitě? Redakce portálu Vědavýzkum.cz mluvila s Hanou Kosovou, ředitelkou Centra pro přenos poznatků…

Současné trendy ve speciální výživě

Výzkumný ústav potravinářský Praha v rámci oslav 60 let od svého založení připravuje konferenci SOUČASNÉ TRENDY VE SPECIÁLNÍ VÝŽIVĚ. Akce…

Výzkumný ústav potravinářský Praha slaví 60. výročí

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., v letošním roce slaví šedesát let od svého založení. 1. dubna 1958 vznikl jako Ústřední výzkumný…

Ing. Ivana Laknerová a Ing. Pavla Novotná v senzorické komisi na Celostátní výstavě sýrů

Ve středu 24. ledna 2018 obsadili kongresový sál Masarykovy koleje na Praze 6 milovníci sýrů. Konala se zde Celostátní přehlídka…

Ing. Marian Urban, PhD. na BakeSus Erasmus+ v tureckém Mersinu

V dnešních dnech se zástupci VÚPP účastní zasedání mezinárodního konsorcia pracujícího na projektu „BakeSus - Udržitelná a hygienicky nezávadná produkce…

Canihua – nová bezlepková plodina na českém trhu

RNDr. Zuzana Šmídová, Ph.D., členka bezlepkového týmu VÚPP, je autorkou přehledové práce o nové bezlepkové plodině, která nese název canihua.…

Projednání oponentury Periodické zprávy

Ve středu 17. ledna 2018 od 10 hodin proběhlo v budově Výzkumného ústavu potravinářského Praha projednání a oponentura Periodické zprávy…

Ing. Skřivan, CSc. spoluautor nového vydání skript Cereální chemie a technologie

Ing. Pavel Skřivan, CSc. je spoluautorem inovovaných a nově vydaných skript Cereální chemie a technologie: Zpracování obilovin - mlýnská a…

Enzymové preparáty – pravděpodobný zdravotní hazard pro celiaky

Ing. Jana Rysová a Ing. Dana Gabrovská, Ph. D. z Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. pro vás zpracovaly nejednoznačné téma…

VŠCHT – DOKTORSKÉ STUDIJNÍ PROGRAMY 2018/2019

Sdílíme nabídku doktorských studijních programů na fakultách VŠCHT a těšíme se na nové spolupracovníky:-) Bližší informace určitě najdete na http://www.vscht.cz Rektor…

INOVAČNÍ VOUCHERY – ÚSTECKÝ KRAJ

V sobotu 20.1. 2018 bude spuštěna výzva na Inovační vouchery v Ústeckém kraji. Firmy, které zde mají sídlo či provozovnu,…

INOVAČNÍ VOUCHERY – STŘEDOČESKÝ KRAJ

  Středočeské inovační vouchery jsou finančním nástrojem podporujícím spolupráci malých a středních podniků ze Středočeského kraje s vysokými školami či výzkumnými organizacemi.…

KAREL KÝHOS – CENA MINISTRA ZEMĚDĚLSTVÍ 2014

Rádi si s koncem roku připomínáme úspěchy našich kolegů. „Cena ministra zemědělství za nejlepší realizovaný výsledek výzkumu a experimentálního vývoje…

Ing. Houška autorem významné publikace – High Pressure Processing of Fruit and Vegetable Product

V minulých dnech vydalo prestižní světové odborné nakladatelství  CRC Press, Taylor & Francis Group novinku s názvem High Pressure Processing of…

OSLAVA VÁNOC VE VÚPP

V pátek 8.12.2017 oslavili zaměstnanci ústavu a naši hosté blížící se vánoční svátky. Akce se konala v jídelně ústavu s…

NÁVŠTĚVA Z MČ PRAHA 15

V úterý 12.12.2017 jsme ve Výzkumném ústavu potravinářském Praha uvítali vzácnou návštěvu z Městská část Praha 15. Paní Pavlína Nejedlíková, pověřená…

Ing. Jitka Pinkrová, Ph.D. členkou redakční rady Czech Journal of Food Sciences

Od května tohoto roku je novou členkou redakční rady vědeckého časopisu Czech Journal of Food Sciences vedoucí oddělení chemie, biochemie…

TÝDEN VĚDY A TECHNIKY 2017 – DEN ČTVRTÝ

Ve čtvrtek 9.11.2017 pokračovaly ve Výzkumném ústavu potravinářském Praha prohlídky pro návštěvníky akce TÝDEN VĚDY A TECHNIKY 2017. Studentům i…

NOVÉ TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ A SKLADOVÁNÍ POTRAVIN

Ve středu 15.11.2017 proběhne na půdě VÝZKUMNÉHO ÚSTAVU BRAMBORÁŘSKÉHO  v Havlíčkově Brodě již poslední (šestý) z řady seminářů na téma nové technologie…

TÝDEN VĚDY A TECHNIKY 2017 – DEN TŘETÍ

Ve středu 8.11.2017 pokračujeme v programu pro studenty středních škol a gymnázií. Po přednášce o bezlepkových potravinách, návštěvě laboratoří a…

TÝDEN VĚDY A TECHNIKY 2017 – DEN DRUHÝ

V úterý 7.11.2017 jsme přivítali ve Výzkumném ústavu potravinářském Praha studenty několika tříd  z gymnázia z Vlašimi a z Prahy.…

TÝDEN VĚDY A TECHNIKY 2017

Týden vědy a techniky jsme zahájili s dětmi ze 3. třídy ZŠ. Děti získaly informace o bezlepkových potravinách, vyzkoušely si…

HLEDÁME VÝZKUMNÉHO PRACOVNÍKA – ANALYTICKÉHO CHEMIKA – LC/MS

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Radiová 1285/7, 102 00 Praha 10 – Hostivař vyhlašuje výběrové řízení na pozici Výzkumný pracovník…

DEN ZDRAVÍ 2017

V neděli 22.10.2017 se ve spolupráci s neziskovou organizací Spolek pro zdravou výživu zúčastníme již 21. ROČNÍKU akce DEN ZDRAVÍ…

Přednáška: Výživa s ohledem na budoucí generace

Co je zdravé pro člověka, mělo by být zdravé i pro Zemi. Jak sladit jídelníček s tím, abychom dělali dobře i…

Nové technologie zpracování a skladování potravin

Ve středu 18.10.2017 od 8.30 hodin se uskuteční v budově Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně již 5. z…

NOC VĚDCŮ 2017

V pátek 6.10.2017 18.00 - 24.00 hodin se v Národním zemědělském muzeu v Praze na Letné konala NOC VĚDCŮ. Výzkumný…

Exkurze v Českém vinařství Chrámce

V rámci semináře z programu PRV na téma nové technologie zpracování a skladování potravin, který se konal ve středu 4.10.2017,…

Nové technologie zpracování a skladování potravin

Ve středu 4.10.2017 proběhne na půdě Střední technické školy v Mostě a v Českém vinařství Chrámce  již čtvrtý z řady…

Výběrové řízení na funkci ředitele instituce

Rada Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. vyhlašuje výběrové řízení na funkci ředitele instituce Předpokládaný nástup od 1. 11. 2017 Požadavky:…

ZEMĚ ŽIVITELKA 2017

Dovolujeme si Vám nabídnout krátké fotografické ohlédnutí za letošním ročníkem Země živitelky. VÚPP se akce zúčastnil v rámci společného stánku…

Spolupráce s Národním zemědělským muzeem v Praze

Zástupci VÚPP Jiří Trnka, Hana Vondráčková a Helena Kavanová se ve čtvrtek 3.8.2017 zúčastnili pracovního setkání se zástupci Národního zemědělského…

BakeSus – mezinárodní projekt 5 partnerů

Výzkumný ústav potravinářský Praha hostil ve dnech 13.-14.7.2017 zahraniční partnery projektu BakeSus - Udržitelná a hygienicky nezávadná produkce v pekárenském sektoru…

DEN BEZLEPKOVÝCH POTRAVIN

Spolek pro zdravou výživu, z.s. ve spolupráci s Výzkumným ústavem potravinářským Praha, v.v.i. Vás srdečně zve na DEN BEZLEPKOVÝCH POTRAVIN,…

HLEDÁME SAMOSTATNÉHO ÚČETNÍHO

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. vyhlašuje výběrové řízení na pozici samostatný účetní. Požadujeme: min. středoškolské vzdělání znalost účetních systémů včetně…

Stáže pro studenty posledního ročníku VŠ

Odborný pracovník výzkumu a vývoje Výzkumný ústav potravinářský Praha nabízí prostřednictvím projektu Cesta pro mladé stáže pro studenty posledního ročníku…

Novým ředitelem ústavu Ing. Pavel Skřivan, CSc.

Ministr Jurečka pověřil řízením Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. dosavadního náměstka pro vědu a výzkum Ing. Pavla Skřivana, CSc. Ing.…

DNY CHLEBA 2017

Dne 8. června 2017 pořádá Svaz pekařů a cukrářů v ČR již 23. ročník Dnů chleba v pardubickém IDEONu. Akce…

Den otevřených sudů

V pátek 21. července  2017 pořádá náš spokojený zákazník firma Kitl s.r.o. oslavu desátého výročí vzniku firmy s názvem Den otevřených…

HLEDÁME VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ VNITŘNÍ SPRÁVY

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. vyhlašuje výběrové řízení na pozici Vedoucí oddělení vnitřní správy Požadujeme: min. středoškolské vzdělání,…

Databáze bezlepkových potravin v Letňanech

Zástupci VÚPP, v.v.i. představí v sobotu 27.5.2017 v areálu  PVA Expo Praha Letňany novou databázi bezlepkových potravin http://www.potravinybezlepku.cz.  Současně budou nabízet odborné konzultace…

CzechFoodChem 2017

XLVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin se bude konat 22.-24.5.2017 v hotelu Skalský dvůr u Bystřice nad…

Den otevřených dveří v Chrámcích

Dne 13. 5. 2017 od 8.00 do 18.00 hodin se koná DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ve vinařství v Chrámcích. Připomeneme si…

Nové technologie zpracování a skladování potravin

Ve středu 3.5.2017 proběhne ve Výzkumném ústavu pícninářském v Troubsku u Brna již třetí z řady seminářů na téma nové…

Cukry – mýty a realita – tematická konference Potraviny zdraví a výživa 2017

Ve středu 26. dubna 2017 se koná v konferenčním sále SVS ČR, Slezská 100/7, Praha 2 XXXVIII. ročník konference Potraviny…

HLEDÁME EKONOMICKÉHO NÁMĚSTKA

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. vyhlašuje výběrové řízení na pozici Ekonomický náměstek ředitele Požadujeme: vysokoškolské vzdělání, ekonomické nebo…

Návštěva ministra Jurečky

Ve středu 12.4.2017 navštívil náš výzkumný ústav ministr zemědělství Ing. Marian Jurečka. Pan ministr se zúčastnil pravidelné porady vedení ústavu,…

3. seminář v Troubsku – Nové technologie zpracování a skladování potravin

Otvíráme registraci na 3. z cyklu seminářů z Programu rozvoje venkova, reg. č. 16/002/01210/120/000009, prosím registrujte se zde https://www.survio.com/survey/d/D3H2O0L9B9A2P2X1G Seminář se…

Nové technologie zpracování a skladování potravin – změna termínu

3. seminář na téma Nové technologie zpracování a skladování potravin z Programu rozvoje venkova, který se měl uskutečnit ve středu…

Ocenění za nejlepší posterovou prezentaci pro VÚPP

Ing. Miloš Beran z oddělení potravinářských technologií, biotechnologií a inženýrství přivezl z Indie ocenění za nejlepší posterovou prezentaci v rámci…

Vědci z VUPP vyvinuli BIO sirup, který pomůže lidem při rýmě a nachlazení

Mladé smrkové výhonky, které pomáhají uvolňovat dýchací cesty a rozpouštět hleny, jsou základem nového sirupu Kitl Smrkáček. Čistě přírodní přípravek…

Program semináře – 22.3.2017 Jihočeská univerzita, České Budějovice

Program vzdělávacího semináře, které pořádá Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. v rámci projektu Programu rozvoje venkova, reg. č. 16/002/01210/120/000009 dne 22.3.2017 na…

Panelová diskuze o biotechnologiích v zemědělství a potravinářství

Ve středu 29. března 2017 v 17:30 budou v panelové diskuzi “Hádej, co bude k večeři” hovořit o biotechnologiích v zemědělství…

Program semináře – 1.3.2017 Technopark Kralupy

Program vzdělávacího semináře, které pořádá Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. v rámci projektu Programu rozvoje venkova, reg. č. 16/002/01210/120/000009 dne 1.…

Výkonný asistent managementu pro vědu a výzkum

Obsazujeme novou pozici - výkonný asistent managementu pro vědu a výzkum. Zajímá Vás problematika kvality potravin? Máte vzdělání v některých…

Cyklus seminářů VUPP

Nové technologie zpracování a skladování potravin V rámci dotačního titulu Program rozvoje venkova pořádá Výzkumný ústav potravinářský  pro potravinářské a zemědělské podniky…

Výklad k problematice způsobilých nákladů – poslední novela zákona 130/2002 Sb., o podpoře výzkumu, experimentálního vývoje a inovací

Zveřejňujeme aktuální verzi výkladu k technické novele zákona 130/2002 Sb., která je výsledkem dohody s ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy. Materiál…

Projednání oponentury Periodické zprávy

Ve čtvrtek 26.1.2017 proběhne od 10:00 hodin v budově Výzkumného ústavu potravinářského projednání a oponentura Periodické zprávy o využití institucionální…

Projednání závěrečné zprávy projektu MZe

Ve středu 25.1.2017 proběhne od 10:00 hodin v budově Výzkumného ústavu potravinářského projednání závěrečné zprávy projektu MZe QJ1210257 s názvem Zlepšení nutričních,…

Projednání závěrečné zprávy projektu NAZV-MZe

Ve středu 18.1.2017 se v budově VUPP v Praze 10 - Hostivaři konalo projednání závěrečné zprávy projektu NAZV-MZe QJ1210258 s názvem…

Prodloužení trvanlivosti ovoce a zeleniny

Vymysleli přípravek, který až pětkrát prodlouží trvanlivost ovoce a zeleniny Floridský start-up Apeel Sciences připravil řešení pro prodloužení životnosti ovoce…

Výběrové řízení – Senior Project Manager

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. vyhlašuje výběrové řízení na pozici Senior Project Manager Požadujeme: vysokoškolské vzdělání, technické (nejlépe…

PF 2017

Přejeme Vám krásné Vánoce a do nového roku 2017 spoustu radosti, zdraví, úspěchů a lásky. We wish you a Merry Christmas and…

Od ledna 2017 se mění podmínky pro dovoz želatinových kapslí a některých potravinových doplňků

Od Nového roku dojde ke změnám podmínek pro dovoz neplněných želatinových kapslí určených k lidské spotřebě a některých potravinových doplňků obsahujících…

Projektový manažer pro vědu a výzkum

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. vyhlašuje výběrové na pozici Projektový manažer pro vědu a výzkum Požadujeme: vysokoškolské vzdělání,…

Nové perspektivy mlýnské výroby?

V časopise Potravinářská revue č.6/2016 vyšel článek Pavla Skřivana a Marcely Slukové o mlýnských technologiích současnosti. Autoři se zamýšlejí nad…

Vyhlášení nových výzev OP PIK

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo dne 28. listopadu 2016 výzvy v následujících programech podpory: Inovace - Výzva III (inovační projekt), Úspory…

Technologická agentura ČR převzala předsednictví sítě 30 evropských agentur

Předseda Technologické agentury ČR Petr Očko převzal v pátek 25. listopadu 2016 v Bruselu z rukou Laure Reinhart z francouzské…

Horizont 2020

Evropská technologická platforma - TP Organics vydala 12 prioritních témat k programu Horizont 2020 2018/2020. Program obsahuje dva druhy projektů: 1)…

Aktuální poznatky v pěstování, šlechtění, ochraně rostlin a zpracování produktů

Ve dnech 15. – 16.11. 2016 v Brně v hotelu Avanti uskuteční mezinárodní konference „Aktuální poznatky v pěstování, šlechtění, ochraně rostlin…

BIOSUMMIT 2016

Ve dnech 14.-15.11.2016 proběhne v sále Ministerstva zemědělství v Praze Biosummit 2016 - Tradiční setkání hlavních aktérů ekologického zemědělství v…

Výběrové řízení na pozici ekonomický náměstek

Výzkumný ústav potravinářský Praha vyhlašuje výběrové řízení na pozici ekonomického náměstka.      

Potraviny, kvalita a soběstačnost

V úterý 1.listopadu 2016 ve 13.00 hodin začalo v Praze ve Velkém sále paláce Žofín 204. Žofínské fórum na téma: Potraviny,…

Cesta pro mladé ve VUPP

Výzkumný ústav potravinářský Praha vstupuje do projektu Cesta pro mladé - cesta k uplatnění na trhu práce. Pokud jste studentem…

Informační centrum pro výživu

Výzkumný ústav potravinářský Praha ve spolupráci se Spolkem pro zdravou výživu plánuje začátkem roku 2017 založit v Praze Informační centrum…

Glycoscience 2016

Ve dnech 20.-21.10.2016 se konal v sále na Novotného lávce 5 již 12. ročník mezinárodní konference Polysacharidů – Glycoscience 2016, která…

Objekt k pronájmu

Výzkumný ústav potravinářský Praha nabízí ve svém areálu k pronájmu samostatný, plně vybavený jednopatrový objekt, případně jeho část. Celková výměra těchto prostor…

Cena ministra zemědělství za nejlepší realizovaný výsledek výzkumu a experimentálního vývoje v roce 2016

Ing. Miloš Beran byl oceněn za mimořádné výsledky ve výzkumu a experimentálním vývoji. Cena mu byla předána při slavnostním zahájení 43. ročníku…

Ceník analytických rozborů

Výzkumný ústav potravinářský Praha nabízí provedení širokého spektra analytických rozborů surovin a potravinářských výrobků. Příloha:            

Výběrové řízení

Výzkumný ústav potravinářský Praha vyhlašuje výběrové řízení na pozici „Office asistant“. Přihlášky zasílejte do 10. 10. 2016 na adresu instituce nebo elektronicky…