Nové technologie zpracování a skladování potravin

Ve středu 18.10.2017 od 8.30 hodin se uskuteční v budově Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně již 5. z cyklu seminářů na téma nové technologie zpracování a skladování potravin.

Na programu je opět ochutnávka speciálního duhu ječného chleba, vyvinutého v rámci projektu MZe koordinovaného VÚPP.  Na závěr programu proběhne exkurze do prostor moderního výzkumného centra.

Akce je určena zástupcům potravinářských a zemědělských firem. Na semináři vystoupí: Ing. Pavel Skřivan, CSc., RNDr. Vladimír Erban, CSc., Ing. Milan Houška, CSc, Ing. Jiří Trnka a další.

PROGRAM A OBČERSTVENÍ ZDARMA

V případě zájmu pište na helena.kavanova@vupp.cz

Zanechat komentář

Doplňte správnou číslici do následující rovnice: *