Glycoscience 2016

Ve dnech 20.-21.10.2016 se konal v sále na Novotného lávce 5 již 12. ročník mezinárodní konference Polysacharidů – Glycoscience 2016, která je zaměřena na průmyslovou výrobu a využití polysacharidů. V programu vystoupí i vědci z Výzkumného ústavu potravinářského Praha. Zúčastní se Pavel Skřivan, který je spoluautorem textu: The comparison of different milling processes on structure and properties of flour (poster) a Jitka Pinkrová s tématem: Modified HPLC method with RI detection for the determination of cereal beta-(1-3),(1-4)-D-glucans (autoři: J. Pinkrová, I. Bohačenko, Z. Šmídová) (poster).  Na projektu Efects of fat type and content on starch digestibiliy in wheat-based biscuit (přednáška) spolupracovaly i Jana Rysová a Renata Winterová.

Bližší informace k programu najdete zde: http://www.polysaccharides.csch.cz/index.html

Zanechat komentář

Doplňte správnou číslici do následující rovnice: *