Unikátní technologie přírodní konzervace pomocí silic z růží

V pátek 5. února 2021 v 10:00 hodin proběhne tisková konference a křest nového výrobku firmy KITL. Na trh přichází unikátní sirup Kitl Syrob Růžový květ v limitované edici, na kterém spolupracovali Výzkumný ústav potravinářský Praha a Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha společně s firmou Kitl. Akce se uskuteční v prostorách Výzkumného ústavu rostlinné výroby v Praze (Drnovská 507/73, Praha 6 – Ruzyně).

Bude představena unikátní technologie přírodní konzervace pomocí silic z růží. Tuto technologii použili vůbec poprvé na světě odborníci z Výzkumného ústavu rostlinné výroby v Praze, v čele s renomovaným botanikem Ing. Romanem Pavelou, Ph.D.
Novou technologii konzervace i nový sirup představí:
• Ing. Roman Pavela, Ph.D. (Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha)
• Ing. Martin Žabka, Ph.D. (Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha)
• Ing. Milan Houška, CSc. (Výzkumný ústav potravinářství Praha)

Svou účast prosím potvrďte obratem na email fialova@kitl.cz. Akce je určena pouze pro novináře a novinářky.

Zanechat komentář

Doplňte správnou číslici do následující rovnice: *