TÝDEN VĚDY A TECHNIKY 2017 – DEN ČTVRTÝ

Ve čtvrtek 9.11.2017 pokračovaly ve Výzkumném ústavu potravinářském Praha prohlídky pro návštěvníky akce TÝDEN VĚDY A TECHNIKY 2017. Studentům i laické veřejnosti jsme představili projekty týkající se nanotechnologie, Centrum transferu technologií, Databázi bezlepkových potravin a další aktivity. Všichni mohli ochutnat ovocné šťávy UGO i bezlepkové výrobky z pekáren Liška a Doktor Pekař. V UGO lahvičkách najdete nepasterované 100% ovocné a zeleninové šťávy v raw kvalitě. Díky šetrnému ošetření vysokým tlakem (paskalizací) si zachovají chuť i živiny jako čerstvě vymačkaná šťáva, ale v ledničce vám vydrží až 4 týdny!

Zanechat komentář

Doplňte správnou číslici do následující rovnice: *