Projekty řešené v roce 2020

 

Pořadí Kód Název projektu Poskytovatel Název hlavního příjemce Začátek Konec Řešitel za VUPP
1 TH02010345 Sušení sprejovou nebulizací – nová cesta k uchování vlastností nutraceutik TAČR C2P s.r.o. 2017 2020 Drahorád
2 Rámcová smlouva o spolupráci Zapojení se do vybraných grantových projektů EU (např. ERASMUS+) INSTITUT INPRO, a.s. Mersin University Turecko 2017 2020 Urban
3 CZ02.2.69/0.0/0.0/16_014/0000625 Zřízení centra transferu technologií v rámci VÚPP, v.v.i. MŠMT Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. 2017 2021 Trnka
4 17-31765A Potenciál xantohumolu a beta hořkých kyselin pro léčbu nozokomálních infekcí Mzdrav Univerzita obrany 2017 2020 Houška
5 TH02011019 Využití biologického pesticidu pro ochranu plodin při skladování TAČR BIOPREPARÁTY, spol. s r.o. 2016 2020 Landfeld
6 TH03020466 Inovované zařízení a technologie pro průmyslovou výrobu nanovláken vyfukováním z roztoků TAČR Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. 2017 2021 Beran
7 TH03010019 Vývoj bezlepkového pečiva s vysokou nutriční hodnotou využitím nových technologických postupů a netradičních potravinářských surovin a posouzení zdravotních rizik TAČR PERNÍK, s.r.o. 2017 2021 Beran
8 QK1910264 Potraviny s vysokým obsahem sulforafanu NAZV Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. 2019 2022 Houška
9 QK1910103 České bylinky pro nové potraviny podporující zdraví populace NAZV Výzkumný ústav rostlinné výroby, v. v. i. 2019 2023 Houška
10 TH04010014 Potraviny bez konzervantů TAČR Výzkumný ústav rostlinné výroby, v. v. i. 2019 2022 Houška
11 QK1910231 Nové přístupy k průkazu falšování rybího masa pomocí genomové DNA NAZV Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. 2019 2023 Hanák
12 QK1910351 Divoká a domácí prasata jako zdroj probiotických kultur a vliv technologických postupů přípravy a skladby synbiotického krmiva na jeho efektivitu a funkčnost NAZV Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v.v.i. 2019 2023 Pechar
13 LM2018100 Metrofood-CZ, Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice MŠMT Česká zemědělská univerzita v Praze 2019 2022 Šmídová
14 GA 817683 FOX Horizon 2020 – the Framework Programme for Research and Innovation (2014-2020) Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V 2019 2023 Houška
15 FV40120 Biotechnologická produkce biologicky aktivních látek pro potravinářské a lékařské užití MPO C2P s.r.o. 2019 2022 Urban
16 17/005/1611b/452/000112 BIOFERM-Nové příležitosti inovovaných technologií fermentace v oblasti výroby zdravých potravin SZIF LifeTree s.r.o. 2019 2022 Landfeld
17 FW01010347 Smart potraviny s biočipovou kontrolou TAČR ESSENCE LINE, s.r.o. 2020 2023 Urban
18 H2020-INFRADEV-2019-2, NO. 871083 METROFOOD-PP – METROFOOD-RI Preparatory Phase Project EK, H2020 Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. 2020 2022 Šmídová

 

Zanechat komentář

Doplňte správnou číslici do následující rovnice: *