Projekty řešené v roce 2020
Zveřejnil: Administrátor v kategorii Projekty
Pořadí | Kód | Název projektu | Poskytovatel | Název hlavního příjemce | Začátek | Konec | Řešitel za VUPP |
1 | TH02010345 | Sušení sprejovou nebulizací – nová cesta k uchování vlastností nutraceutik | TAČR | C2P s.r.o. | 2017 | 2020 | Drahorád |
2 | Rámcová smlouva o spolupráci | Zapojení se do vybraných grantových projektů EU (např. ERASMUS+) | INSTITUT INPRO, a.s. | Mersin University Turecko | 2017 | 2020 | Urban |
3 | CZ02.2.69/0.0/0.0/16_014/0000625 | Zřízení centra transferu technologií v rámci VÚPP, v.v.i. | MŠMT | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2017 | 2021 | Trnka |
4 | 17-31765A | Potenciál xantohumolu a beta hořkých kyselin pro léčbu nozokomálních infekcí | Mzdrav | Univerzita obrany | 2017 | 2020 | Houška |
5 | TH02011019 | Využití biologického pesticidu pro ochranu plodin při skladování | TAČR | BIOPREPARÁTY, spol. s r.o. | 2016 | 2020 | Landfeld |
6 | TH03020466 | Inovované zařízení a technologie pro průmyslovou výrobu nanovláken vyfukováním z roztoků | TAČR | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2017 | 2021 | Beran |
7 | TH03010019 | Vývoj bezlepkového pečiva s vysokou nutriční hodnotou využitím nových technologických postupů a netradičních potravinářských surovin a posouzení zdravotních rizik | TAČR | PERNÍK, s.r.o. | 2017 | 2021 | Beran |
8 | QK1910264 | Potraviny s vysokým obsahem sulforafanu | NAZV | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2019 | 2022 | Houška |
9 | QK1910103 | České bylinky pro nové potraviny podporující zdraví populace | NAZV | Výzkumný ústav rostlinné výroby, v. v. i. | 2019 | 2023 | Houška |
10 | TH04010014 | Potraviny bez konzervantů | TAČR | Výzkumný ústav rostlinné výroby, v. v. i. | 2019 | 2022 | Houška |
11 | QK1910231 | Nové přístupy k průkazu falšování rybího masa pomocí genomové DNA | NAZV | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2019 | 2023 | Hanák |
12 | QK1910351 | Divoká a domácí prasata jako zdroj probiotických kultur a vliv technologických postupů přípravy a skladby synbiotického krmiva na jeho efektivitu a funkčnost | NAZV | Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v.v.i. | 2019 | 2023 | Pechar |
13 | LM2018100 | Metrofood-CZ, Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice | MŠMT | Česká zemědělská univerzita v Praze | 2019 | 2022 | Šmídová |
14 | GA 817683 | FOX | Horizon 2020 – the Framework Programme for Research and Innovation (2014-2020) | Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V | 2019 | 2023 | Houška |
15 | FV40120 | Biotechnologická produkce biologicky aktivních látek pro potravinářské a lékařské užití | MPO | C2P s.r.o. | 2019 | 2022 | Urban |
16 | 17/005/1611b/452/000112 | BIOFERM-Nové příležitosti inovovaných technologií fermentace v oblasti výroby zdravých potravin | SZIF | LifeTree s.r.o. | 2019 | 2022 | Landfeld |
17 | FW01010347 | Smart potraviny s biočipovou kontrolou | TAČR | ESSENCE LINE, s.r.o. | 2020 | 2023 | Urban |
18 | H2020-INFRADEV-2019-2, NO. 871083 | METROFOOD-PP – METROFOOD-RI Preparatory Phase Project | EK, H2020 | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2020 | 2022 | Šmídová |
Štítky
Zanechat komentář