Projekty řešené v roce 2016
Zveřejnil: Administrátor v kategorii Projekty
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. (VÚPP) – běžící projekty | ||||||
Pořadí | Kód | Název projektu | Poskytovatel | Název hlavního příjemce | Začátek | Konec |
1 | GA14-23482S | Tepelné, elektrické a reologické vlastnosti kolagenní hmoty | GA0 | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2014 | 2016 |
2 | QJ1210093 | Nové metody pro výrobu, kontrolu kvality a účinků probiotických potravin | MZE | Česká zemědělská univerzita v Praze / Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů | 2012 | 2016 |
3 | QJ1210257 | Zlepšení nutričních, dietetických a senzorických vlastností tuzemských, zejména alternativních a maloobjemových, obilovin a jejich mlýnských produktů technologickými postupy s využitím fermentačních účinků bakterií mléčného kvašení | MZE | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2012 | 2016 |
4 | QJ1210258 | Extrakce lignanů z dřevní hmoty a jejich využití v doplňcích stravy s významnými biologickými účinky | MZE | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2012 | 2016 |
5 | QJ1310219 | Pšenice se specifickým složením a vlastnostmi škrobu pro potravinářské a průmyslové účely | MZE | Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. | 2013 | 2017 |
6 | QJ1510160 | Nové technologie získávání biologicky aktivních látek z léčivých a aromatických rostlin jako zdrojů účinných látek botanických pesticidů a potravinových doplňků | MZE | Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. | 2015 | 2018 |
7 | QJ1610202 | Vývoj nových plodin s cílem produkce potravinářských výrobků s vyšší výživovou hodnotou | MZE | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie | 2016 | 2018 |
8 | QJ1610324 | Studium tradičních a nových zemědělských plodin jako zdrojů antioxidantů a dalších zdraví prospěšných látek a jejich využití při výrobě potravin. | MZE | Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích / Zemědělská fakulta | 2016 | 2018 |
9 | TA04010762 | Zlepšení kvality bezlepkového pečiva novými zdroji proteinů | TA0 | PERNÍK s.r.o. | 2014 | 2017 |
10 | TH01020905 | Progresivní nanotechnologie pro potravinářské a medicínské aplikace. | TA0 | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. | 2015 | 2017 |
Štítky
Zanechat komentář