Projekty řešené v roce 2016

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. (VÚPP) – běžící projekty 
Pořadí Kód Název projektu Poskytovatel Název hlavního příjemce Začátek Konec
1 GA14-23482S Tepelné, elektrické a reologické vlastnosti kolagenní hmoty GA0 Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. 2014 2016
2 QJ1210093 Nové metody pro výrobu, kontrolu kvality a účinků probiotických potravin MZE Česká zemědělská univerzita v Praze / Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů 2012 2016
3 QJ1210257 Zlepšení nutričních, dietetických a senzorických vlastností tuzemských, zejména alternativních a maloobjemových, obilovin a jejich mlýnských produktů technologickými postupy s využitím fermentačních účinků bakterií mléčného kvašení MZE Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. 2012 2016
4 QJ1210258 Extrakce lignanů z dřevní hmoty a jejich využití v doplňcích stravy s významnými biologickými účinky MZE Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. 2012 2016
5 QJ1310219 Pšenice se specifickým složením a vlastnostmi škrobu pro potravinářské a průmyslové účely MZE Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. 2013 2017
6 QJ1510160 Nové technologie získávání biologicky aktivních látek z léčivých a aromatických rostlin jako zdrojů účinných látek botanických pesticidů a potravinových doplňků MZE Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. 2015 2018
7 QJ1610202 Vývoj nových plodin s cílem produkce potravinářských výrobků s vyšší výživovou hodnotou MZE Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie 2016 2018
8 QJ1610324 Studium tradičních a nových zemědělských plodin jako zdrojů antioxidantů a dalších zdraví prospěšných látek a jejich využití při výrobě potravin. MZE Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích / Zemědělská fakulta 2016 2018
9 TA04010762 Zlepšení kvality bezlepkového pečiva novými zdroji proteinů TA0 PERNÍK s.r.o. 2014 2017
10 TH01020905 Progresivní nanotechnologie pro potravinářské a medicínské aplikace. TA0 Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. 2015 2017

Zanechat komentář

Doplňte správnou číslici do následující rovnice: *