Přednáška: Výživa s ohledem na budoucí generace

Co je zdravé pro člověka, mělo by být zdravé i pro Zemi. Jak sladit jídelníček s tím, abychom dělali dobře i životnímu prostředí a celé naší společnosti?

Přednáška pro odborníky na téma „Výživa s ohledem na budoucí generace: Flexitariánství a udržitelná strava“ pod záštitou iniciativy Vím, co jím a piju se bude konat 19. 10. 2017 od 14 hodin v Rezidenci Rosa, Střelničná 1680/8. Podrobnosti včetně obsahu přednášky najdete v přiložené pozvánce.

V přednášce určené pro odborníky z oblasti potravinářství, potravinářských technologií, výživy a preventivní medicíny představíme současné výživové směry z pohledu životního prostředí a udržitelného rozvoje. Přednášející vysvětlí, co se skrývá pod pojmy jako je flexitariánství či udržitelná strava, a proč se tímto tématem zabývají výzkumníci z celého světa i mezinárodní instituce včetně Organizace pro výživu a zemědělství OSN (angl. FAO).

Přednáška s odborníkem_Flexitariánství

 

Zanechat komentář

Doplňte správnou číslici do následující rovnice: *