http://www.vupp.cz

 Postery VÚPP 2004 / Posters of FRIP 2004 (pdf)

Characterization of Chitosan Isolated from Aspergillus Niger Industrial Waste Mycelium (67kB)
Lubomír Adámek, Miloš Beran and Petr Molík
Food Research Institute Praque, Czech Republic

Isolation and Some Application of Fungal Chitin Glucan Complex and Chitosan (140kB)
M. Beran, L. Adámek, P. Hanák and P. Molík
Food Research Institute Praque, Czech Republic

Nutritional Changes of Common Oat (Avena sativa) and Naked Oat (Avena nuda L.) during Germination (36kB)
Gabrovská D.1, Fiedlerová V.1, Holasová M.1, Mašková E.1, Ouhrabková J.1, Rysová J.1, Winterová R.1, and Michalová A.2
1) Food Research Institute Prague, Czech Republic
2) Research Institute of Crop Production, Prague, Czech Republic
>>
mezinárodní konference Chemical Reactions in Foods V, Praha 29.9.-1.10.200

Obsah vitaminů v minoritních obilovinách a pseudoobilovinách (556kB)
Gabrovská D.1,Fiedlerová V.1,Holasová M.1, Mašková E.1, Paulíčková I.1, Rysová J.1, Winterová R.1, Michalová A.2.
1) Výzkumný ústav potravinářský Praha, Praha 10, Hostivař, Radiová 7, d.gabrovska@vupp.cz 
2) Výzkumný ústav rostlinné výroby, Praha 6, Ruzyně, Drnovská 507
>>Práce byla financována z projektu NAZV QD0057

Possibility of natural folate increase in fermented milk products (41kB)
H
olasova M.1, Fiedlerova V.1, Roubal P.2, Pechacova M.2
1) Food Research Institute Praque,  Czech Republic

2) Institute of Dairy Research, MILCOM, Prague, Czech Republic
>>
mezinárodní konference Vitamins 2004, Pardubice 13.-15.9.2004

Probiotic Food Supplement Fortified with Calcium, Magnesium, and Zinc Lactates (64kB)
M. Beran, L. Adámek, P. Hanák and P. Molík
Food Research Institute Praque, Czech Republic

Yeast Biomass Torulopsis Ethanolitolerans Grown on Synthetic Ethanol Medium - Possibilities of Usage in Human and Animal Nutration (90kB)
M. Beran, L. Adámek
Food Research Institute Praque, Czech Republic


http://www.vupp.cz